Teljes körű könyvelés
Könyvvizsgálat
Adótanácsadás
Jogi képviselet


Hírek

Számlázó program használatának bejelentése 2014.11.15-ig !

Kedves Ügyfelünk,

Szeretnék tájékoztatni minden Kedves Ügyfelünket, hogy 2014.november 15-ig az Adóhatóság felé kötelező bejelentést tenniük azoknak a vállalkozásoknak, akik számlázó programot használnak, melyben le kell jelenteni:

Bővebben...:

Élelmiszerlánc-felügyeleti díj

Figyelem!
Azon cégeknek, melyek  élelmiszer termeléssel ill.  forgalmazással foglalkoznak ( tipikusan: közért, kisbolt, pékség,  vendéglátó egységek…), a 2012.05.01-i rendelet szerint  élelmiszerlánc-felügyeleti díjat kell fizetniük.  Ehhez bevallás is tartozik,  melynek határidejét az eredeti 05.31. helyett  kitolták  06.30.-ra.
Ha az Ön vállalkozása érintett a kérdésben , forduljon hozzánk, ill. kapcsolattartó könyvelőjéhez !

Adókedvezmény : Látvány -csapatsport támogatása

A lényege,  nagyon leegyszerűsítve:  2011-től Adóalapot és Adót is csökkenthet egy társaság,

Bővebben...:

Árainkról

Az árak kialakítása cégünknél egységes árkalkulációs szempontok alapján, de az egyedi körülményeket is figyelembe véve történik. Főbb meghatározó elemei a cégtípus; a könyvelendő tételek száma; az adatszolgáltatási és bevallási kötelezettségek gyakorisága; a biztosítottak létszáma;  a cég árbevétele, stb.
Mindenképpen kijelenthető, hogy áraink a Földön járnak - ha ez nem így lenne, nem ápolhatnánk több száz ügyféllel évtizedes együttműködési kapcsolatot. Ugyanakkor üzletpolitikánk tudatos része, hogy nem kívánunk értelmetlen árversenyt futni. Talán már mindannyian tudjuk:  "mindig van olcsóbb" ,  de ennek hátrányait - különösen a mi szakterületünkön -  jobb nem megtapasztalni…  Ehelyett egy előnyös  ár/ érték kombinációt kínálunk és képviselünk : átlagon felüli szolgáltatást ,  megfizethető áron.
Keressen minket bizalommal, hogy bővebb információk birtokában reális ajánlatot adhassunk Önnek, a személyes igényei alapján!
© J. Schmidt és J. Szimon pénzügyi és jogi tanácsadó Kft.