Teljes körű könyvelés
Könyvvizsgálat
Adótanácsadás
Jogi képviselet


Hírek

Élelmiszerlánc-felügyeleti díj

Figyelem!
Azon cégeknek, melyek  élelmiszer termeléssel ill.  forgalmazással foglalkoznak ( tipikusan: közért, kisbolt, pékség,  vendéglátó egységek…), a 2012.05.01-i rendelet szerint  élelmiszerlánc-felügyeleti díjat kell fizetniük.  Ehhez bevallás is tartozik,  melynek határidejét az eredeti 05.31. helyett  kitolták  06.30.-ra.
Ha az Ön vállalkozása érintett a kérdésben , forduljon hozzánk, ill. kapcsolattartó könyvelőjéhez !

Adókedvezmény : Látvány -csapatsport támogatása

A lényege,  nagyon leegyszerűsítve:  2011-től Adóalapot és Adót is csökkenthet egy társaság,

Bővebben...:

Adókedvezmény - Előadóművészet támogatása

2010-től a Társasági adó alá tartozó cégek  bizonyos  előadó-művészeti szervezetek támogatása esetén a nekik utalt összeg 100%-át azAdóalapjukból és az Adójukból is levonhatják,

Bővebben...:

Jogi képviselet

Jogi képviseleti tevékenységünk a társasági jog minden terletén jelentkező vállalkozások alapítására, szerződéseik módosítására és átalakítására, nemzetközi magánjogi képviseletre, és a pénzügyi jogi kérdésekben való közreműködésre terjed ki. Kiemelkedő sikereket érünk el az adóigazgatási eljárásokban és az azt követő bírósági eljárásokban.

Büntetőjogi védelmet csak pénzügyi bűncselekmény esetén vállalunk.
Díjazásra csak sikeres képviselet után tartunk igényt.

Jogi képviseleti tevékenységünket Dr.Schmidt János ügyvéd irányítja, aki az ELTE Állam és Jogtudományi Karán szerzett diploma után az Európai közösség által szervezett egyetemen, a University of Europe -on, valamint a strasbourgi Robert Schumann egyetem Összehasonlító jogi fakultánsán is diplomát szerzett.

Az Interneten való bemutatkozásnál az igazi referencia az lehetne, ha megnevezhetnénk az elmúlt években képviselt ügyfeleink közül néhányat. Ezt azonban, az ügyvédi titoktartáson kivül a kötelező diszkréció is tiltja.

Budapest 1034 Bécsi út 163. szám alatti irodaház IV. emeletén

Telefon, FAX:

+36 1 387-8147
+36 1 387-8148
+36 1 387-8149
+36 1 387-8593


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© J. Schmidt és J. Szimon pénzügyi és jogi tanácsadó Kft.